Stem op vrb adviesgroep en help ons de succesaward 2014 te winnen Gratis boeken Gratis lezingen Vacatures
Jaarrekening offerte aanvragen

VRB Online Boekhouden

Muis Online
Naar Masterclasses

Meer weten over dienstverlening VRB?

Maak afspraak

Bespaar voortaan de helft op uw accountantskosten en het fiscale advies voor uw onderneming of BV en betaal hiervoor voortaan een vast bedrag per jaar. 

VRB Administraties is marktleider gespecialiseerd in het voeren van de complete boekhouding, het opstellen van de jaarrekening en het verzorgen van het gehele jaarwerk voor ondernemers en (stamrecht) BV’s voor een vast bedrag per jaar.

‘Jaarrekening-Plus’
Middels ‘JaarrekeningPlus’ verricht VRB alle jaarlijkse boekhoudwerkzaamheden, de jaarrekening en het jaarwerk voor uw onderneming of (stamrecht) BV inclusief ondersteuning en begeleiding van een fiscalist. VRB tracht - door naast de boekhoudkundige tijdens het opstellen van de jaarrekening ook de fiscale zaken goed in de gaten te houden - voor haar cliënten zoveel mogelijk belasting te besparen.

De dienstverlening van VRB Administraties wordt middels 'Jaarrekening-Plus' (een compleet pakket aan fiscale en administratieve werkzaamheden) aangeboden voor een vast en van te voren afgesproken tarief. In de regel kan deze dienstverlening worden aangeboden voor de helft van de kosten van uw huidige accountantskantoor.

'VRB Online Boekhouden'
Cliënten van VRB kunnen met ‘Jaarrekening-Plus’ tevens kosteloos gebruik maken van ‘VRB Online Boekhouden’. Via deze website heeft u toegang tot uw persoonlijke digitale boekhoudomgeving van VRB. In deze digitale boekhoudomgeving kunt u 24/7 uw financiële situatie bekijken. 

'VRB Overstapservice'
Om gebruik te kunnen maken van Jaarrekening-Plus kan men met de ‘VRB Overstapservice’ zeer eenvoudig van het huidige accountantskantoor overstappen naar VRB.

De medewerkers van VRB staan tijdens kantooruren voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden of om een kosteloze 'VRB Quick Scan' met u in te plannen. Zij zijn telefonisch bereikbaar op 0346 - 555 797.

VRB bij Business Class

Uitzending businessclass

Actualiteiten

VRB Advies VRB Belastingadviseurs VRB Academie VRB Financieel Informateurs